Wędzona pierś z gęsi, kapary jabłkowe, kiełki, sos malinowo - musztardowy, parmezan
Mix sałat, kurczak, warzywa, melon ,sos miodowo musztardowy & balsamico
Mix sałat, rukola, mozzarella panierowana w pestkach słonecznika, warzywa, melon, podsuszane pomidory, oliwki
Mielona wołowina, cebula, ogórek kiszony, grzybki marynowane, żółtko
Polędwica wołowa, sos bazyliowy, pomidor, rukola, kapary jabłkowe, podsuszane pomidory, oliwki, parmezan
Krewetki 31/40, polski czosnek, białe wino, sałata freeze, borówki, tost, sos limonchello
Swojski makaron, warzywa i pietruszka
Z kluseczkami, szyjkami rakowymi i świeżym koprem
W aromacie papryki wędzonej z kluskami, podana w kociołku
Kwaśnica z kurkami i kaszą pęczak
Serwowany z sosem berneńskim, karczochami i frytkami z batatów
Nadziewane serem mozzarella, suszonymi pomidorami serwowana z marchewką mini, ziemniakami, sosem serowym
Serwowana z plackami ziemniaczanymi, marchewką paryską w sambalu i żurawiną
Serwowane z modrą kapustą, pieczonym jabłkiem z żurawiną i sosem cumberland
Serwowany na zasmażanej kapuście ze smażonymi ziemniakami
Zapiekanka z kurczakiem, ziemniakami i sosem bursztyn
Boczek z musem czosnkowo-pietruszkowy, kompresowaną marchewką i dzikim ryżem
Serwowany z puree ziemniaczanym, kalafiorem romanesco i sosem ogórkowym
Ułożony na pęczku z bobem, fasolką szparagową i sosem krewetkowo-rakowym
Smażone na maśle czosnkowym, podduszone w białym winie, ułożone na szpinaku z ciepłym tostem
Serwowany z prażonymi orzechami, musem malinowym, lodami waliniowymi
W aromacie piernika z owocami, karmelizowany brązowym cukrem
Serwowany z mascarpone, kruchym ciastem, maliną i syropem miętowym
Z orzechami, powidłami śliwkowymi, polany masą migdałową
Serwowany z ciepłymi owocami oraz bitą śmietaną
Z ciepłym makaronem
Z makaronem
Frytki, marchewka
Czekolada, orzech, migdał, kokos , amaretto
Herbata typu BOP (liść łamany) stanowi kwintesencję herbaty cejlońskiej, posiada właściwą moc,barwę i ten unikalny charakter, który uczynił Celon ojczyzną najlepszych herbat
Earl grey daje napar bogaty i mocny o specyficznym, unikalnym aromacie osiąganym przez dodanie olejku bergamoty. Powinno się ją podawać bez mleka. Szczególnie polecana osobom ceniącym herbaty mocne
Cierpki smak owoców róży został złagodzony kwiatami hibiskusa. Napój ten uznawany jest za bogate źródło przeciwutleniaczy, witaminy C i innych korzystnych dla zdrowia składników
Delikatna herbata zielona, uprawiana na wysokości 420 metrów. Długie, zwinięte liście podczas parzenia rozwijają się, dając przyjemny łagodny napar o żółtym odcieniu i lekko słodkawym posmaku
Mięta nie zawiera kofeiny i jest doskonała po posiłkach, poprawiając trawienie. Zawarty w liściach olejek, decyduje o mentolowym aromacie naparu, tworząc napój odprężający i poprawiający nastrój
Rzadko spotykana biała herbata uprawiana na wysokości ponad 1800 metrów. Delikatne pączki zrywane są ręcznie do jedwabnych woreczków, suszone w sposób naturalny a następnie ręcznie zwijane.Napar jasny i delikatny, ulotny i łagodny
Woda gazowana
Woda niegazowana
Pomarańczowy, grapefruitowy, jabłkowy, czarna porzeczka, pomidorowy
Brzoskwiniowa, cytrynowa
Pomarańczowy, grejfrutowy
Czysta, malinowa, gorzka, chrzanowa, cytrynowa, piernikowa, żurawinowa
Bianco, Rosso, Extra Dry
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.
OK, zamknij